Handdatorn TC57

Handdatorn TC57

Flexibel och robust mobilitetslösning med en fast månadshyra

Hos Optidev ställer vi höga krav på produkterna som vi förse med våra tjänster. Vi skapar alltid komplettlösningar som levererar effektivitet till ett rimligt pris. Zebras handdator TC57 är en sådan kvalitetsprodukt som tillsammans med vårt erbjudande kommer att underlätta ditt arbetsflöde. Den kombinerar kraftfull teknik med en användarvänlighet och funktionalitet som man långsiktigt kan lita på.

TC57 ser inte bara ut och ligger i handen som en mobiltelefon. Utrustad med Android 8.1 som operativsystem kommer du och dina kollegor också uppleva den som en händig smartphone. I samverkan med Optidevs omfattande tjänsteerbjudande kommer TC57 göra stor skillnad i din arbetsvardag.

Den robusta TC57 Android handdatorn bygger på den framgångsrika TC56 men kombinerar en ny plattform med nya kapaciteter. Med mer stöd för de senaste mobila innovationer, Zebras Mobility DNA och upp till åtta års säkerhetsuppdateringar är TC57 en mycket pålitlig produkt.

Som kund hos Optidev väljer du vilka tjänster plus funktioner du behöver och betalar en fast månadshyra per användare. Med många års erfarenhet av Mobile Device Management optimerar vi komplettlösningar efter dina specifika behov. Vårt erbjudande inkluderar hårdvara och programvara, TrueMobile Web, mobildata, service, support, och vi sköter också driften av systemet.

TC57 en ruggad smartphone med trygg hårdvara

Med hjälp av Optidevs product live management och vår service och support blir den dessutom till en arbetsenhet som är en säker investering i många år framåt. Modellens avancerade funktioner garanterar en högklassig användarupplevelse och enkel hantering, oavsett om du arbetar inomhus eller utomhus.

Enhetens display visar god läsbarhet även i varierande ljusförhållanden. Touchskärmen är mycket lätthanterlig och kan styras via pekpenna, men fungerar också med arbetshandskar på. TC57 är testad för fall i betonggolv från 1,2 m och klarar en daglig användning även under extrema temperaturer (-10°C – 50°C). Processorn är en Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core på 2.2 GHz.

Leverans- och logistiklösningar anpassade efter dina behov

Optidevs egna verksamhetssystem TrueMobile Track & Trace håller koll på dina varor och transportflöden med mobilt IT-stöd för spårbarhet i realtid. Systemet bidrar till ökad leveranssäkerhet och minimerar risken för misstag. TrueMobile Order & Delivery är ytterligare ett av våra kompletterande system, med mobilt IT-stöd för beställning, uppdragsplanering, leverans, spårbarhet och rapportering i realtid. Systemet ger fältmedarbetare tillgång till affärskritisk information i realtid, oavsett var de befinner sig.

Optidev jobbar med väl utvalda leverantörer och partners, där vi alltid tar ett helhetsansvar för samtliga servicefrågor och där en 24-timmars utbytesservice ingår. Vårt serviceavtal tecknas för utrustning som har levererats både av oss och av andra leverantörer, som exempelvis trogna samarbetspartners som Zebra.

Specifikationer

 • Qualcomm SnapdragonTM 660 octa-core, 2.2 GHz
 • Android 8
 • 249g med standardbatteri
 • Kan användas i -10° till 50°C
 • Vattentålig: IP68 klassificerad

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Se fler av våra mobilitetslösningar

  Handdator TC21 och TC26

  Reliable Mobility Solutions