Mobile Device Management – SOTI

SOTI MobiControl – en sikker og enkel Mobile Device Management-løsning (MDM)

Et system for Mobile Device Management er et must for alle virksomheder, der ønsker kontrol over deres forretning og de forretningskritiske informationer, som dagligt cirkulerer på virksomhedens mange enheder.

SOTI MobiControl er en kombination af enkelhed, fleksibilitet og sikkerhed. Med ganske få knaptryk kan du sikre og opdatere virksomhedens mobile enheder på fjernbasis. Softwaren kan tilpasses efter virksomhedens behov. Du kan fx begrænse informationerne eller surfmængden, som medarbejderen har adgang til, hvilket kan være afgørende i visse brancher. Hvis enheden mistes eller bliver stjålet, kan du på enkel vis slette informationer for at garantere, at de ikke ender i de forkerte hænder. Softwaren adskiller sig fra andre Mobile Device Management-systemer ved at understøtte Microsoft Windows, Android, Apple iOS og Linux.

Gennemtestet håndtering af mobile enheder

Mobilitet er en stadig mere kompleks udfordring for mange virksomheder, og kompleksiteten vil fortsætte med at øges. På grund af tempoet, som ”internet-of-things” vokser med, kombineret med traditionelle håndholdte enheder, kan vi regne med flere milliarder nye tilsluttede enheder inden for ganske få år. Markedsledende virksomheder anvender i stadig stigende grad denne nye teknik til at forny deres forretning. SOTI MobiControl tilbyder en løsning til håndtering af disse nye enheder, sikkerheden i dem samt deres apps og indhold. Det åbner op for helt nye muligheder med mobilitet og skaber mulighed for, at jeres medarbejdere kan transformere jeres virksomhed i fremtiden.

Komplet MDM-løsning, enkel håndtering af mobilitet

SOTI MobiControl beskytter og håndterer Apple iOS-, Android- og Microsoft Windows-enheder i hele enhedens livscyklus, fra første udrulning til bortskaffelse. Løsningen kontrollerer alle aspekter af virksomhedens mobilitet ved at spore fysiske ressourcer, håndtere apps og indhold samt beskytte både data og enheder. SOTI MobiControl er markedsledende inden for håndtering af robuste, specialudformede enheder, der anvendes i nøglebrancher som sygepleje, transport, logistik, detailhandel og feltarbejde. MobiControl eliminerer kompleksiteten ved håndtering af forskellige operativsystemer, leverandører og funktioner.

Hvad kan SOTI MobiControl gøre for din virksomhed?

Giv medarbejderne mulighed for at udføre deres arbejde

SOTI MobiControl indeholder produktivitetsværktøjer og funktioner til fjernstyring, som mindsker medarbejdernes uønskede afbrydelser i arbejdet og lader dem fokusere på deres opgaver.

 • Funktioner som fjernvisning/fjernstyring, filsynkronisering og tovejschat løser hurtigt problemer med enheder og apps.
 • Lock down menu begrænser en mobil enhed til en eller et antal udvalgte apps, hvilket garanterer, at enheden er sikker, privat og produktiv.
 • Konfigurer enhedens opkobling (3G/4G, WiFi og VPN) automatisk for at sikre, at brugerne altid kan kommunikere sikkert, uanset hvor de befinder sig.

Håndter mobilt indhold og mobil-apps

SOTI MobiControl giver virksomheder en komplet suite af håndteringsværktøjer til mobilt indhold og mobil-apps.

 • SOTI hub er en sikker app til indholdshåndtering, som gør det enkelt for virksomheder at kontrollere og organisere vigtige filer og dokumenter.
 • SOTI surf er en sikker mobilbrowser med konfigurerbare funktioner og sikkerhedsindstillinger, som tilbyder støtte til den enkelte virksomheds forretningsbehov og slutbrugerkrav.
 • Tilbyd fjerndistribution, konfiguration, opdatering og sletning af apps fra virksomhedens eget bibliotek eller en offentlig app-butik.

Distribuer jeres enheder hurtigt og korrekt

SOTI MobiControl sikrer, at medarbejderne får adgang til mobile enheder hurtigere, og at de er konfigureret i henhold til virksomhedens mobilpolitikker.

 • Hurtig programindlæsning/konfiguration med stregkodescanning eller ”NFC-bump” med SOTI stage.
 • Integreret med OEM-producenternes løsninger til programindlæsning/konfiguration, som Apple Device Enrollment Program (DEP), Zebra StageNow og Honeywell EZConfig.
 • Stil færdiginstallerede enheder til rådighed hurtigt og konsekvent ved hjælp af profiler (konfigureringsopsætninger) og pakker (app-opsætninger) baseret på brugerroller eller geografiske lokationer.

  Kontakt os

  Hvordan kan SOTI MobiControl styrke din virksomhed? Angiv dine oplysninger, så kontakter vi dig og fortæller mere.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Om SOTI

  SOTI er en anerkendt innovatør og brancheledende, når det handler om at forenkle virksomhedernes mobilitet ved at gøre dem smartere, hurtigere og mere pålidelige. SOTI hjælper virksomheder verden over med at skabe uendelige mobile muligheder.

  Robusta mobilitetslösningar för framtiden